Rosso keräsi asiakkaiden tarinat kirjaksi

85f062839dfab561_800x800ar

Rosso julkaisee 15.1. Herkullisia kohtaamisia viideltä vuosikymmeneltä -kirjan. Rosso täytti 35 vuotta kaksi vuotta sitten ja juhlavuonna asiakkaiden sykähdyttävimmät Rosso-tarinat kerättiin talteen. Idea tarinoiden keräämiseen tuli Rosson ketjupäälliköltä Merja Helistöltä hänen huomattuaan, että lähes jokaisella hänen kohtaamallaan ihmisellä on joku Rossoon liittyvä muisto. Sadat ympäri Suomen kerätyt tarinat päätettiin tallentaa ja nyt ilmestyvään kirjaan päätyi nelisenkymmentä erilaista asiakaskokemusta Rosson eri vuosikymmeniltä.

af6af5e60eacbf3e_800x800ar

Ihmisten tarinat vahvistavat Helistön käsityksen siitä, että suomalaisilla on syvä rakkaussuhde sekä italialaiseen ruokaan että Rossoon. Rossoon tullaan porukalla kuin porukalla ja ketjun ravintoloissa on viihdytty ja viihdytetty, itketty ja ihmetelty sekä naurettu ja nautiskeltu. Rossossa on juhlistettu kaikkia elämän käänteitä, mutta eletty myös arkea ja kohdattu haasteita, joita elämän muuttuvat tilanteet tuovat mukanaan.

Herkullisia kohtaamisia viideltä vuosikymmeneltä -kirja toteutettiin yhteistyössä Hotelli- ja ravintolamuseon tutkijoiden Anni Pelkosen ja Maria Ollilan kanssa ja sen voi ostaa kaikista Rosso-ravintoloista sekä Hotelli- ja ravintolamuseon kaupasta.

Related Posts