Helsinkiläinen Rosso Ympyrätalo valittiin vuoden Rossoksi

9263ee4ebe1a2906_800x800ar

Vuoden 2014 Rosso-ravintolaksi on valittu helsinkiläinen Rosso Ympyrätalo. Jo 17. kertaa jaettava tunnustus annetaan Rossolle, jossa yhdistyvät tuloksellisuus, korkea asiakastyytyväisyys, ruoan laatu sekä henkilöstön reipas tekemisen meininki. Vuoden Rosso palkittiin Rosso-päällikköpäivillä Jollas Instituutissa 22.4.

Rosso Ympyrätalo pärjäsi kaikilla edellä mainituilla kriteereillä hyvin. Tänä vuonna parasta Rossoa valittaessa annettiin erityisen iso painoarvo asiakaspalvelun kehittymiselle. Henkilöstön panos on avain ravintolan menestykseen.

– Ympyrätalon Rosson henkilöstön persoonallinen ja tilanteisiin rohkeasti heittäytyvä palvelutapa on ollut esikuvana tänä vuonna koko Rosso-konseptin kehitykselle, sanoo ketjupäällikkö Merja Helistö SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta valinnan perusteista.

– Iso osa Ympyrätalon menestystä on keittiö- ja salihenkilökunnan yhteistyö sekä oman persoonan peliin laittaminen. Antero on aidosti kiinnostunut asiakkaan huolista, Eepi tunnetaan Hakaniemen Gordon Ramseynä, Suski yllättää asiakkaat kerta toisensa jälkeen, Dominic hurmaa suklaakakullaan ja Sanna ja Kati ratkovat asiat ilon kautta. Miten näitä persoonia ei voisi olla rakastamatta, toteaa Helistö.

Rosso uudistuu

Rosso-ravintoloiden miljööt uudistuvat parhaillaan. Jyväskylässä avattiin uusittu Rosso maaliskuussa ja Kuopion Rosso on juuri remontissa. Viime vuonna avautuivat Jämsän, Jyväskylän Kirkkopuiston ja Joensuun uudistuneet Rossot.

Kesällä Rossoissa panostetaan terassien tunnelmiin ja kevyempään ruokaan. Kesän uutuus on Pizzla, jossa yhdistyy kevyempi pizza ja salaatti.

Related Posts