Fazer avaa ravintolan Porvoon Taidetehtaalle

kpnkfotiy3totubwhgzp

Fazer Food Services avaa heinäkuun lopussa Porvoon Taidetehtaalle lounas- ja tilausravintolan. Taidetehtaan catering-palveluista vastaava Vuoristo-Yhtiöt Oy luopuu Ravintola Vitriinin liiketoiminnasta ja keskittyy hotelli Haikon Kartanon kehittämiseen.

Fazer tarjoaa uudessa ravintolassa arkisin herkullista lounasta ja ravintola on muuten auki myös yleisötapahtumien yhteydessä. Fazer hoitaa Taidetehtaan kaikki catering-palvelut tilausravintola Vitriinissä, lämpiössä, teatteritiloissa ja Avanti-salissa. Tiloissa voidaan järjestää jopa 1000 hengen tilaisuuksia.

”Porvoon Taidetehdas on elävä ja monipuolinen kohtauspaikka ja haluamme osaltamme tuoda tapahtumakeskukselle lisää kiinnostavuutta. Lähdemme innolla mukaan järjestämään mieleenpainuvia kokemuksia ja makuelämyksiä kaupunkilaisille, kokousvieraille ja turisteille”, kertoo Fazer Food Servicesin toimitusjohtaja Jaana Korhola.

Fazer Food Services on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluihin keskittynyt palveluiden tuottaja, jonka ydinosaamista ovat hyvä ruoka ja sen ympärille liittyvät palvelut. Fazer Food Services toimii tällä hetkellä Porvoossa oppilaitoksissa ja henkilöstöravintoloissa.

Fazer Food Servicesillä on laajaa kokemus tapahtumien ja suurtapahtumien hoitamisesta, markkinoinnista ja myynnistä. Taidetehtaan uusi ravintola avataan heinäkuun lopussa.

Related Posts