McDonald’s aloittaa kesän jääkylmillä smoothie-juomilla

qnqg0rs2gfybcayb6qld

Suomen McDonald’s-ravintoloiden valikoimaan tulevat herkullisen hedelmäiset smoothiet 13. toukokuuta 2015 alkaen. Smoothiet ovat 70 McDonald’s-ravintolan valikoimassa Suomen 81 ravintolasta.

Maailmalla yhä suuremman suosion saavuttaneet smoothiet ovat tarjolla myös McDonald’s-ravintoloissa toukokuusta alkaen. Kuumaa kesää varten lanseeratut uutuustuotteet sisältyvät normaalivalikoimaan suurimmassa osassa McDonald’s-ravintoloita.

Aitoa hedelmää ja jogurttia sisältävät Mango-Ananas-smoothie ja Mansikka-Banaani-smoothie ovat saatavilla kahdessa eri koossa. McDonald’sin smoothiet sisältävät aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettuja pastöroituja pyreitä ja mehuja.

”Jääkylmä smoothie on tervetullut uutuus kesäkuumalla ja raikas juomavaihtoehto. Tässä mielessä on siis luvassa pitkä kylmä kesä. Smoothie-juomien pilottikokeilun aloitimme muutamassa ravintolassa jo viime vuonna. Asiakkaidemme suosikiksi nousi Mango-Ananas-smoothie”, kertoo McDonald’sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad.

Osana mittavaa lanseerauskampanjaa McDonald’s aloittaa kiertueen smoothie-autolla, joka kiertää kesän festareissa ja tapahtumissa ympäri Suomea.

 

Related Posts