Uudet salaatit saapuivat McDonald’s-ravintoloihin

kx50bmp244rraiwdqh6a

Raikkaat salaatit uudistuivat McDonald’s-ravintoloissa. Uusia, lihansyöjiäkin ilahduttavia salaatteja on tarjolla kuusi erilaista. Salaattiseoksessa on jatkossa frisee-, romaine- ja punasalaattia. Uudet salaatit ovat tarjolla 11. elokuuta alkaen.

McDonald’sin uuteen Ceasar-salaattiin voi valita joko grillattua tai rapeaa kanafilettä. Lisäksi suosittu Fiesta-salaatti palaa valikoimaan. Siihen voi valita täytteeksi mausteisen Chili Beefin, grillatun kanafileen tai rapean kanafileen.

Myös lisukesalaatti uudistuu ja sen voi valita jokaiseen ateriaan ranskalaisten tilalle. McDonald’sin uudistettu lisukesalaatti tarjoillaan Balsamico-salaatinkastikkeella.

Kaikki McDonald’sin salaattilajikkeet käsitellään Salicon tehtaalla Juvalla. Kotimaisen satokauden aikana frisee-, romaine- ja punasalaatti tulevat lähiviljelijöiltä. Amerikansalaatista noin 65 prosenttia tulee paikallisilta viljelijöiltä.

Kotimaisen salaatin tuoreus varmistetaan siten, että se nostetaan aamulla, jonka jälkeen se käsitellään tehtaalla ja pakataan. Juvalta salaatti kuljetetaan Suomen McDonald’s-ravintoloihin, joissa se on tarjolla asiakkaille 48 tunnin sisällä nostamisesta.

Related Posts