McDonald’sista kahvi omaan kuppiin eurolla

pexels-photo-302902

Suomen McDonald’s-ravintoloissa voi tilata pienen kahvin omaan kuppiin eurolla. McDonald’s on mukana Zero Waste Syyskuu -kampanjassa vähentämässä jätteen määrää. 

Ottamalla oman kupin mukaan Suomen McDonald’seissa asiakas voi tilata pienen suodatinkahvin eurolla. Alennettu kahvihinta on voimassa toistaiseksi kaikissa Suomen McDonald’s-ravintoloissa.

Syyskuun ajan Suomen McDonald’s-ravintolat ovat mukana Zero Waste Syyskuu -kampanjassa, joka kannustaa vähentämään jätettä. Suomen McDonald’seissa myydään noin 1,4 miljoonaa kuppia kahvia vuodessa, ja tavallisesti kahvi tarjoillaan kierrätettävään pahvimukiin.

”Kierrättäminen ja vastuulliset valinnat ovat meille tärkeitä. Jos viisi prosenttia kahveista myytäisiin asiakkaidemme omiin kuppeihin, niin saisimme vähennettyä kertakäyttöisiä pahvimukeja ravintoloissamme noin 70 000 kuppia vuodessa”, kertoo Suomen McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen.

McDonald’s pyrkii vähentämään jätteen määrää ja kierrättämään entistä suuremman osan ravintoloidensa jätteistä. Zero Waste Syyskuu -kampanjalla McDonald’s haluaa kannustaa myös asiakkaitaan vähentämään jätettä tarjoamalla kahvin pienemmällä hinnalla omaan kuppiin.

McDonald’sien myyntipakkauksissa käytetään Suomessa ainoastaan kierrätettäviä materiaaleja. McDonald’sin tavoitteena on vaihtaa pakkausmateriaalinsa täysin uusiutuviin, kierrätettäviin tai sertifioituihin materiaaleihin ja kierrättää kaikki pakkausmateriaalit McDonald’s-ravintoloissa globaalisti vuoteen 2025 mennessä. Suomen McDonald’sin käyttämien kuitupakkausten raaka-aine on jo nyt peräisin joko kierrätetystä kuidusta tai sertifioiduista metsistä.

Related Posts