Oma McWrap saapuu McDonald’s-ravintoloihin

fkabhlic2mfspzxntmwo

Oma McWrapit ovat kokonaan uusi aluevaltaus McDonald’sille. Jokainen voi koota Oma McWrapinsa makunsa mukaan: saatavilla on kolme maukasta täyte- ja kastikevaihtoehtoa.

Oma McWrapin vehnätortillan väliin voi itse valita sisällön kolmesta maittavasta vaihtoehdosta. Lämpimäksi täytteeksi voi valita rapean 100 prosenttista kananfilettä sisältävän Crispy Chickenin, valmiiksi miedosti maustetun Grilled Chicken -kanafileen tai herkullisen kasvispihvin. Tuote tilataan kassalla, ja se valmistetaan välittömästi tilauksen jälkeen asiakkaan toiveiden mukaan.

Kastikkeen voi valita seuraavista vaihtoehdoista: Salsa & Sour Cream, BBQ ja Sweet Chili. Salsa & Sour Cream -kastikkeen kanssa Oma McWrapeihin tulee itsevalitun täytteen lisäksi juustoraastetta, salaattia ja tomaattia. BBQ-kastikevaihtoehdon kanssa tarjoiltaviin Oma McWrapeihin tulee täytteeksi majoneesia, juustoraastetta, salaattia ja tomaattia. Sweet Chili -kastikkeella maustetuissa Oma McWrapeissa on puolestaan majoneesia, juustoraastetta, salaattia ja kurkkua. Kaikki McDonald’sin salaatti ostetaan Salicolta Juvalta.

Mikäli Oma McWrapiin kaipaa lisää lihaisuutta, mukaan voi valita kaksi siivua rapeaksi paistettua pekonia 50 sentin lisähintaan.

”Olemme panostaneet tuotekehitykseen merkittävästi, ja uudistettu tuotevalikoimamme on saanut todella hyvän vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa tänä vuonna. Jatkamme tätä työtä, ja Oma McWrap tuo lisää valinnanvapautta sekä vastaa asiakkaidemme haluun personoida tuotteet. Kätevän pakkauksen ansiosta Oma McWrap on helppo myös napata mukaan ja syödä matkalla”, McDonald’sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad sanoo.

Tutustu Oma McWrap -videoon:

https://www.youtube.com/watch?v=8ggAb6vC8io

Related Posts