McDonald’sin aamiainen täydentyy kotimaisilla Elovena-puuroilla

bdntv1cfz15r6fkbcap4

Tarjoamme jatkossa aamuvirkuille uutuutena maittavaa Elovena-puuroa. Puuroa on saatavilla kaksi makua: Vadelma ja Omena-kaneli. Puuroon saa pyynnöstä tilkan maitoa, sokeria tai kauhallisen mansikkahilloa.

”Puuro kuuluu kiinteästi suomalaiseen aamiaiseen. McDonald’s tarjoaa aamiaisella tunnettuja kansainvälisiä aamiaistuotteita ja perinteisiä suomalaisen aamiaisen tuttuja makuja, kuten Elovena-kaurapuuroa, Valion maitoa, tuoremehua ja tietysti Pauligin kahvia”, McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen kertoo.

Puurot tarjotaan joka päivä edulliseen euron hintaan.

Aamiaiselta saa tuttuun tapaan myös seuraavia tuotteita puuron lisäksi: Double Fresh McMuffin™, Bacon McMuffin™ & Egg, Sausage McMuffin™ & Egg, Fresh McMuffin™ ja Ruis Fresh. Aamiaistuotteet ovat myynnissä yksittäin tain yhdessä normaalikokoisen kahvin (0,3 l) kanssa.

Related Posts