Kotipizza valitsi Huttulan Kukon

12184985_10153590241540630_8423685931801786514_o

Kotipizza on valinnut Huttulan Kukon kananpoikansa uudeksi toimittajaksi. Huttulan Kukon kananpoika on tarjolla kaikissa ravintoloissa marraskuun aikana.

Kotipizza valitsi uudeksi kananpojan toimittajakseen Huttulan Kukon. Kananpojat tuotetaan vastuullisesti kotimaassa, ja ne saavat ravinnoksi kauraa, vehnää, hernettä, härkäpapua, rypsiä ja rapsia. Huttulan Kukon kananpojat kasvatetaan täysin ilman geenimuunneltua rehua.

Olemme Kotipizzassa sitoutuneet kasvattamaan tuotteidemme kotimaisuusastetta ja siirrymme käyttämään kotimaisia lihatuotteita. Haluamme tarjota vastuullisesti tuotettua ja herkullista kananpoikaa. Siksi valitsimme uudeksi toimittajaksemme Huttulan Kukon. Myös teettämissämme makutesteissä Huttulan Kukko nousi ykköseksi”, Kotipizza-ketjun toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Kotipizza on meille ihanteellinen yhteistyökumppani, sillä se jakaa arvomme ruuantuotannon vastuullisuudesta. Samalla yhteistyö tarjoaa meille päänavauksen ravintolamarkkinoille ja tilaisuuden päästä ruokapöytiin kaikkialla Suomessa”, Huttulan Kukon emoyhtiön Kronfågel Oy:n luova johtaja Jyrki Sukula sanoo.

Kotimainen kananpoika on saatavilla kaikista lähes 270 Kotipizza-ravintolasta marraskuun aikana. Toimitukset ravintoloihin ovat jo alkaneet.

Related Posts