Puheohjauksella voi nyt tilata pizzaa myös Suomessa – Kotipizzan ja Pivon Alexa-pilotti ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa

82fc722a-beab-4031-81be-c20e4a66ed15-w_960

Suomessa voi tilata pizzaa nyt myös Amazonin Alexa-tekoälyllä. Puheohjauspilotti on ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa. Kotipizza on toteuttanut palvelun yhteistyössä OP Ryhmän kehittämän Pivon kanssa.

Pizzan voi tilata puheohjauksella elokuun alusta alkaen. Amazonin Alexa on tekoäly, joka toimii puheohjauksella. Alexaa voi pyytää etsimään verkosta esimerkiksi lempikappaleen, reittiohjeita tai ohjata kodin toimintoja.

Kotipizza ja Pivo haluavat esitellä uuden tavan tilata pizzaa ja samalla laskea kynnystä uuden teknologian kokeiluun. Asiakas aktivoi tilaamisen sanomalla Alexalle: ” Open Kotipizza game”, jolloin Alexa arpoo käyttäjälle pizzatäytteet. Kun asiakas hyväksyy Alexan ehdotuksen, voi hän tilata pizzan. Mahdollisuus voittaa ilmainen pizza on voimassa elokuun loppuun saakka. Alexa-toiminnallisuus on rakennettu pelilliseen muotoon, jotta palvelun kokeileminen olisi houkuttelevaa ja hauskaa.

– Puheohjaus on yleistymässä ja se on tulevaisuudessa merkittävä osa ihmisten arkea. Nyt jo 20 prosentilla Yhdysvaltain aikuisväestöstä on käytössään älykaiutin ja on ennustettu, että määrä nousee 40 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä. Erilaisten tuotteiden tilaaminen ja maksaminen helpottuvat entisestään tällaisten palveluiden ansiosta, sanoo Kotipizza Groupin Digi & Data Manager Johanna Kuosmanen.

– Vaikka Alexan käyttö on Suomessa vielä vähäistä johtuen osin siksi, että palvelu toimii toistaiseksi vain englanniksi, haluamme olla etujoukoissa kokeilemassa uusia tapoja kehittää asiakaskokemusta.

Kotipizza tuottaa Alexa-toiminnallisuuden yhteistyössä Pivon kanssa. Kotipizza ja Pivo toivat markkinoille vuosi sitten myös Suomen ensimmäisen pikaviestivälitteisen maksusovelluksen Kotibotin.

– Uudet käyttöliittymät, kuten puheohjaus, arkipäiväistyvät ja tulevat osaksi kaupankäyntiä. Pivo on päässyt kehittämään uusia maksamisen tapoja yhdessä Kotipizzan kanssa ja yhteistyö on ollut todella herkullista, sanoo OP:n uusien liiketoimintojen johtaja Masa Peura.

– Innovatiivisten digitaalisten palveluiden kokeileminen on osa Kotipizzan edelläkävijyyden ja tekemisen kulttuuria. Testilaboratoriomme käy kuumana kokeillessaan uutuuksia. Uudet palvelut vahvistavat asiakaskokemusta Kotipizzassa. Niiden avulla tulemme asiakkaan luo, missä ja milloin tahansa, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Kotipizza palkitsi menestyneitä yrittäjiään

kotipizza_logo_nettiin_1

Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään eri puolilta Suomea myynnin kehityksestä ja erinomaisista myynneistä sekä valitsi vuoden 2017 huippuyrittäjät eri sarjoissa. Lisäksi ketju antoi kunniamainintoja liiketoiminnan kehittämisestä, hyvästä henkilöstöjohtamisesta, yrittäjäyhteistyöstä ja asiakaskokemukseen panostamisesta. Palkinnot jaettiin Kotipizzan vuosittaisessa Talvipäivät-tapahtumassa, joka päättyy tänään.

”Kotipizza-perheessä on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, asiakaspalvelussa ja vastuullisessa liiketoiminnassa. Ennakkoluulottomalla asenteellaan ja sisukkuudellaan he tekevät maailmasta paremman paikan pizza kerrallaan. Ketjussamme on sekä 25 vuotta pizzaa paistaneita konkareita että nuoria, kunnianhimoisia multiyrittäjiä. Ihailen sitä määrätietoista otetta, jolla he kaikki uudistavat toimintaansa. Samalla he vievät eteenpäin suomalaista pizzakulttuuria”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

”Haluamme koko ketjun voimin kiittää ansioituneita Kotipizza-yrittäjiä hyvästä työstä ja kannustaa heitä jatkamaan samaan malliin”, hän jatkaa.

Vuoden 2017 toisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät prosentuaalisesti parhaiten:

 • Kristina Asplin, Kotipizza Närpiö
 • Marit Mertsalmi, Kotipizza Jyväskylä Kirrintie
 • Mika Pajukko, Kotipizza Sastamala
 • Vesa Seppänen, Kotipizza Oulu Torikatu

Vuoden 2017 toisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät euromääräisesti parhaiten:

 • Minna Laine, Kotipizza Porvoo
 • Marko Juntunen, Kotipizza Turku Humalistonkatu
 • Päivi Kankaanpää ja Sirpa Koivunen, Kotipizza Pirkkala Partolan ostoskeskus
 • Tuuli ja Marko Kurkinen, Kotipizza Neste Reissumies

Timanttipalkinnon saivat Kotipizza-yrittäjät, joiden ravintolan myynti oli vuoden 2017 toisen puoliskon aikana kolmen peräkkäisen kuukauden aikana yhteensä yli 210 000 euroa:

 • Marko Juntunen, Kotipizza Turku Humalistonkatu
 • Mirko Kekkonen ja Aki Reinilä, Kotipizza Kauniainen
 • Niklas Merkell, Kotipizza Helsinki Haaga ja Konala
 • Pasi ja Tomi Rajala, Kotipizza Riihimäki Ankkapuisto
 • Reima Ronkainen, Kotipizza Oulu Kaakkuri
 • Ville Salmi, Kotipizza Tampere Linnainmaa
 • Jarmo ja Reija Valtari, Kotipizza Jyväskylä Seppälä

Vuoden 2017 huippuyrittäjä yhden kivijalkaravintolan omistavien yrittäjien sarjassa:

 • Kati Rusanen, Kotipizza Hyvinkää

Vuoden 2017 huippuyrittäjä kahden tai useamman kivijalkaravintolan omistavien yrittäjien sarjassa:

 • Esa Tirkkonen, Kotipizza Kotka Karhula ja Kotkansaari

Vuoden 2017 huippuyrittäjä shop in shop -ravintolan omistavien yrittäjien sarjassa:

 • Marit Mertsalmi, Kotipizza Jyväskylä Neste Kirrintie

All Stars -kunniamaininnan saivat:

 • Mika Heikkinen, Kotipizza Kajaani Kasarmikatu liiketoiminnan kehittämisestä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta
 • Päivi Kankaanpää ja Sirpa Koivunen, Kotipizza Pirkkala Partolan ostoskeskus toimivasta yhteistyöstä ravintolassa ja ketjun kanssa
 • Marit Mertsalmi, Kotipizza Jyväskylä Kirrintie yrittäjäyhteistyöhön osallistumisesta ja henkilöstön hyvinvoinnin tukemisesta
 • Mika Pajukko, Kotipizza Nokia ja Sastamala liiketoiminnan uudistamisesta ja kasvattamisesta tavoitteellisesti
 • Aku-Mikko Vainio, Kotipizza Mäntsälä liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Talvipäivät-tapahtumassa Rukalla. Palkintoja myönnetään parhaasta myynnin euromääräisestä ja prosentuaalisesta kehityksestä sekä erinomaisista myynneistä. Lisäksi annetaan erilaisia kunniamainintoja ja palkitaan vuoden huippuyrittäjät yhden ja kahden tai useamman kivijalkaravintolan omistavien sekä shop in shop -ravintolan omistavien Kotipizza-yrittäjien sarjassa.

Kotipizza-ketjun toimintatavan mukaan jokaisen yksittäisen Kotipizza-ravintolan menestys lähtee aina franchising-yrittäjästä ja huippuunsa hiotusta asiakaskokemuksesta. Kaikki Suomen 266 Kotipizza-ravintolaa tarjoavat asiakkailleen käsin leivottuja ja laadukkaista, vastuullisista ja pääosin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja pizzoja ja Kotzoneja.

KOTIPIZZA GROUPIIN KUULUVA HELSINKI FOODSTOCK YHTEISTYÖHÖN SIIPIRAVINTOLA-KETJUN KANSSA

12744062_10153801437255630_136150959411455738_n

Kotipizza Group Oyj:hin kokonaisuudessaan kuuluva osto- ja logistiikkaoperaattori Helsinki Foodstock Oy (“Helsinki Foodstock”) on solminut Muurahaiskarhu Oy:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan se vastaa Siipiravintola-markkinointinimellä toimivan ravintolaketjun tavaravirran hallinnasta. Koko Suomen kattava tavaravirran hallinta mahdollistaa Siipiravintola-ketjun laajentumisen valtakunnalliseksi.

Helsinki Foodstock vastaa ketjun logistiikkakumppanina toimitusketjusta tavarantoimittajalta ravintoloihin. Sopimuksella ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Kotipizza Groupin taloudelliseen tulokseen vuonna 2016.

“Olemme innoissamme tukemassa Siipiravintolan laajentumista Suomessa. Yhteistyö on luontevaa, sillä olemme  erikoistuneet logistiikkapalvelujen tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille”, Helsinki Foodstock Oy:n toimitusjohtaja ja Kotipizza Group Oyj:n hankintajohtaja Anssi Koivula sanoo.

Helsinki Foodstock Oy tarjoaa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita HoReCa-alan asiakkaille ja ruokaa valmistavalle teollisuudelle sekä innovaatiotuotteita ruoan vähittäiskaupalle.  Helsinki Foodstockin asiakkaita ovat muun muassa Kotipizza-ketjuun kuuluvat ravintolat sekä Suomessa toimivat Subway-ravintolat ja Espresso House -kahvilat.

“Tehokkaasti hoidettu logistiikka mahdollistaa meidän valtakunnallisen laajentumisen. Olemme tyytyväisiä löydettyämme luotettavan kumppanin”, Muurahaiskarhu Oy:n toimitusjohtaja Tommi Leino sanoo.

Siipiravintola-ketju tarjoaa chicken wingsejä ja muuta fingerfoodia. Siipiravintoloita on tällä hetkellä Turussa, Valkeakoskella ja Lahdessa. Seuraava ravintola avataan Helsinkiin. Ketju suunnittelee laajentumista franchising-periaatteella myös muualle Suomeen. Yritys tarjoaa myös catering-palveluita.

KOTIPIZZA GROUP OYJ : KOTIPIZZA GROUPIIN KUULUVA HELSINKI FOODSTOCK YHTEISTYÖHÖN FAFA’S-KETJUN KANSSA

Kotipizza Groupiin kuuluva Helsinki Foodstock yhteistyöhön Fafa’s-ketjun kanssa

Kotipizza Group Oyj:hin (“Kotipizza Group”) kokonaisuudessaan kuuluva osto- ja logistiikkaoperaattori Helsinki Foodstock Oy (“Helsinki Foodstock”) on solminut Fafa’s Plats Oy:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan se vastaa Fafa’s-ravintolaketjun tavaravirran hallinnasta. Koko Suomen kattava tavaravirran hallinta mahdollistaa Fafa’s-ketjun laajentumisen valtakunnalliseksi.

Helsinki Foodstock vastaa ketjun logistiikkakumppanina toimitusketjusta tavarantoimittajalta ravintoloihin. Sopimuksella ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Kotipizza Groupin taloudelliseen tulokseen vuonna 2015.

“Uskomme vahvasti Fafa’sin konseptiin ja olemme ylpeitä mahdollistaessamme ketjun laajenemisen. Yhteistyö on luontevaa, sillä olemme  erikoistuneet logistiikkapalvelujen tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille”, Helsinki Foodstock Oy:n toimitusjohtaja ja Kotipizza Group Oyj:n hankintajohtaja Anssi Koivula sanoo.

Helsinki Foodstock Oy tarjoaa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita HoReCa-alan asiakkaille ja ruokaa valmistavalle teollisuudelle sekä innovaatiotuotteita ruoan vähittäiskaupalle.  Helsinki Foodstockin tärkeimpiä asiakkaita ovat Kotipizza-ketjuun kuuluvat ravintolat, Suomessa toimivat Subway-ravintolat sekä Rolls-ravintolat.
“Helsinki Foodstockin logistiikka mahdollistaa ketjun valtakunnallisen laajentumisen. Odotamme menestyksekkään yhteistyön alkamista”, sanoo Fafa’s Plats Oy:n toimitusjohtaja Doron Karavani.

Fafa’s-ketjulla on tällä hetkellä neljä ravintolaa Helsingissä. Ketju suunnittelee laajentumista franchising-periaatteella myös muualle Suomeen. Yritys tarjoaa myös catering-palveluita.

KOTIPIZZA GROUP OYJ: KOTIPIZZA GROUPIIN KUULUVAT HELSINKI FOODSTOCK JATKAA YHTEISTYÖTÄ SUBWAY-KETJUN KANSSA SUOMESSA

378650_10150486427165630_1413186743_n

Kotipizza Groupiin kuuluvat Helsinki Foodstock jatkaa yhteistyötä SUBWAY-ketjun kanssa Suomessa

Kotipizza Group Oyj:hin (“Kotipizza Group”) kokonaisuudessaan kuuluva osto- ja logistiikkaoperaattori Helsinki Foodstock Oy (“Helsinki Foodstock”) on saanut aiesopimuksen EIPC Limitediltä uusiakseen sopimuksensa ja vastatakseen edelleen Subway-ravintolaketjun tavaravirran hallinnasta Suomessa. EIPC Limited on Euroopan SUBWAYn franchising-yrittäjien omistama voittoa tavoittelematon organisaatio. Helsinki Foodstock vastaa ketjun logistiikkakumppanina toimitusketjusta tavarantoimittajalta ravintoloihin.

Lopullisella sopimuksella ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Kotipizza Groupin taloudelliseen tulokseen vuonna 2015.

Vuonna 2001 perustetun EIPC:n tarkoituksena on saada SUBWAYn franchising-yrittäjille taloudellisia ja palveluetuja, joita saadaan suurten määrien hankinnasta ja jakelusta.

Helsinki Foodstock Oy tarjoaa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita HoReCa-alan asiakkaille ja ruokaa valmistavalle teollisuudelle sekä innovaatiotuotteita ruoan vähittäiskaupalle.  Helsinki Foodstockin tärkeimpiä asiakkaita ovat Kotipizza-ketjuun kuuluvat ravintolat, Suomessa toimivat Espresso House -kahvilat sekä Rolls-ravintolat.

Kotipizza valitsi Huttulan Kukon

12184985_10153590241540630_8423685931801786514_o

Kotipizza on valinnut Huttulan Kukon kananpoikansa uudeksi toimittajaksi. Huttulan Kukon kananpoika on tarjolla kaikissa ravintoloissa marraskuun aikana.

Kotipizza valitsi uudeksi kananpojan toimittajakseen Huttulan Kukon. Kananpojat tuotetaan vastuullisesti kotimaassa, ja ne saavat ravinnoksi kauraa, vehnää, hernettä, härkäpapua, rypsiä ja rapsia. Huttulan Kukon kananpojat kasvatetaan täysin ilman geenimuunneltua rehua.

Olemme Kotipizzassa sitoutuneet kasvattamaan tuotteidemme kotimaisuusastetta ja siirrymme käyttämään kotimaisia lihatuotteita. Haluamme tarjota vastuullisesti tuotettua ja herkullista kananpoikaa. Siksi valitsimme uudeksi toimittajaksemme Huttulan Kukon. Myös teettämissämme makutesteissä Huttulan Kukko nousi ykköseksi”, Kotipizza-ketjun toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Kotipizza on meille ihanteellinen yhteistyökumppani, sillä se jakaa arvomme ruuantuotannon vastuullisuudesta. Samalla yhteistyö tarjoaa meille päänavauksen ravintolamarkkinoille ja tilaisuuden päästä ruokapöytiin kaikkialla Suomessa”, Huttulan Kukon emoyhtiön Kronfågel Oy:n luova johtaja Jyrki Sukula sanoo.

Kotimainen kananpoika on saatavilla kaikista lähes 270 Kotipizza-ravintolasta marraskuun aikana. Toimitukset ravintoloihin ovat jo alkaneet.

Laktoositon ja gluteeniton, laihduttajallekin sopiva uutuuspizza Kotipizzasta – taustalla yllättävä yhteistyö

Suomen suurin pizzaketju Kotipizza lyöttäytyi yhteen Alku-valmennuksen kanssa ja lanseeraa nyt painonhallintaan sopivat pizzat. Ravitsemusvalmentajan mukaan laktoosittomien ja gluteenittomien uutuuspizzojen salaisuus on tarkoin valituissa täytteissä.

Pizzaketjun ja hyvinvointivalmennuksen ravintoasiantuntijan kumppanuudesta syntyi kaksi erilaista makumaailmaa edustavaa pizzaa: kanatäytteinen Tuplahaukka ja lihanystäville sopiva Rautanauta. Kotipizzan toimitusjohtaja uskoo epätavallisen yhteistyön hedelmiin.

– Ihmiset suosivat yhä enemmän vähähiilihydraattista ruokavaliota ja haluamme tarjota myös heille vaihtoehdon. Painonhallintaan ja hyvinvointiin keskittynyt nettivalmennus ei ole pizzaketjulle se todennäköisin kumppani, mutta Alku-valmennus jakoi kanssamme saman intohimon ja yhteistyössä syntyi kaksi maukasta vaihtoehtoa, Tommi Tervanen kertoo.

Tuplahaukka- ja Rautanauta-pizzat ovat saatavilla 18.5. alkaen kaikista täyden ruokalistan Kotipizza-kivijalkaravintoloista ja isoimmista shop-in-shop-ravintoloista.

Vihdoin pizzaa hyvällä omatunnolla?

Pizzaa pidetään painonhallinnan arkkivihollisena. Alku-valmennuksen ravintoasiantuntija Sami Sundvik muistuttaa kuitenkin, että tosiasiassa onnistunut painonpudottaminen tai painonhallinta ei saa tarkoittaa sataprosenttista askeettisuutta, vaan mukaan mahtuu järkevästi myös herkuiksi koettuja ruokia. Ruokavalion tulee olla sellainen, että sitä pystyy helposti noudattamaan vaikka koko loppuelämän, siksi järkevä ja oikein koostettu pizzakin sopii herkutteluhetkiin.

– Uutuuspizzat sopivat myös erikoisruokavalioihin, sillä niissä käytetty juusto on täysin laktoositonta ja pizza leivotaan gluteenittomaan pohjaan. Terveellisyydellekin löytyy perusteita: esimerkiksi tomaattikastike sisältää paljon lykopeenia, joka on vahva antioksidantti. Avokadosta taas saa hyviä rasvahappoja, ja pizzat ovat Alku-valmennuksen ohjeiden mukaan täysin gluteenittomia, Alku-valmennuksen ravintovalmentaja Sami Sundvik sanoo.

Pizzan kalorimäärä vaihtelee täytteistä riippuen, mutta jos sitä vertaa vaikka runsaasti kastiketta sisältävään caesar-salaattiin, jossa on jokseenkin saman verran kaloreita, on proteiinia ja hyviä rasvoja sisältävä laadukas pizza ravintoasiantuntijan mukaan paljon parempi vaihtoehto.

Tuotetiedot:

print_xQ8XmVFdzA

Tuplahaukka, gluteeniton pohja, puoli juustoa, pariloitua kananpoikaa tuplana, avokadoa, rucolaa
Kcal: 805,4, rasvaa: 30,3 g, hiilihydraatteja: 90,7 g, proteiinia: 52,8 g, kuituja: 6,3 g

print_2LToxNUnyZ

Rautanauta, gluteeniton pohja, puoli juustoa, beef&roast -naudanjauhelihaa tuplana, punasipulia, rucolaa
Kcal: 826,2, rasvaa: 46,4 g, hiilihydraatteja: 85 g, proteiinia: 48,6 g, kuituja: 6,5 g

Kotipizza Group lanseeraa meksikolaishenkisen ravintolaketjun

Food-truck-660x321

Kotipizza Group Oyj lanseeraa meksikolaishenkisen Chalupa-ravintolaketjun.

Ketjun ensimmäinen ravintola on tarkoitus avata Helsingin Kalliossa heti, kun tarvittavat rakennusluvat on saatu.
Lisäksi ravintolaketjulla tulee olemaan Suomen kesätapahtumissa kiertävä ruokarekka.

Chalupa-konseptia tulee hallinnoimaan Chalupa Oy -niminen yhtiö, joka tulee olemaan Kotipizza Groupin ja
Think Drinks Oy:n omistama yhteisyritys. Kotipizza Groupin omistusosuus yhteisyrityksestä tulee olemaan
60 prosenttia ja Think Drinks Oy:n 40 prosenttia. Kotipizza Group ja Think Drinks Oy ovat allekirjoittaneet
yhteisyritystä koskevan osakassopimuksen, joka sisältää vastaaville sopimuksille tavanomaisia ehtoja muun
muassa Chalupa Oy:n osakkeiden omistuksesta ja osakkeita koskevista luovutusrajoituksista samoin kuin
yhteisyrityksen hallinnointiin, kehittämiseen ja liiketoiminnan hoitamiseen liittyvistä yhteistyöjärjestelyistä.
Think Drinksin pääomistajia ovat ravintoloitsijat Iman ja Amin Gharagozlu, jotka ovat aiemmin osallistuneet
esimerkiksi helsinkiläisen Shanghai Cowboy -ravintolan luomiseen ja kehittämiseen.

”Kansainvälisen ravintola-alan suurin trendi on fast casual eli epämuodollinen ruokailu, jossa panostetaan
Kotipizzan tavoin kohtuuhintaiseen, mutta perinteistä pikaruokaa aidompaan ja laadukkaampaan
ruokakokemukseen. Chalupa on tuore, meksikolaishenkinen näkemys tästä trendistä”, Kotipizza Groupin
toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Kotipizza Groupin tavoitteena on avata tänä vuonna neljä Chalupa-ravintolaa Helsingissä ja kehittää
konseptista jatkossa franchising-pohjainen ketju. Chalupa-ketjulla ei odoteta olevan olennaista vaikutusta
Kotipizza Groupin taloudelliseen asemaan vuonna 2015.

Frankis Group muuttaa nimensä Kotipizza Groupiksi

kotipizza

Kotipizza -ketjun emoyhtiö Frankis Group Oyj muuttaa nimensä Kotipizza Group Oyj:ksi. Konserni keskittyy jatkossa entistä vahvemmin uusien franchising-ravintolakonseptien kehittämiseen. Ensimmäisen uuden ketjun on määrä käynnistyä tämän vuoden aikana.

Kotipizza Group -yhtiöihin kuuluvat Suomen suurinta pizzaketjua hallinnoiva Kotipizza Oyj ja Helsinki Foodstock Oy, joka on erikoistunut tukkukauppaan franchising-periaatteella toimiville ravintolaketjuille. Kotipizza Group suunnittelee panostavansa jatkossa ravintolakonseptien kehittämiseen Kotipizza-ketjun rinnalle.

Kansainvälisen ravintola-alan suurin trendi on fast casual eli epämuodollinen ruokailu, jossa panostetaan Kotipizzan tavoin kohtuuhintaiseen, mutta perinteistä pikaruokaa aidompaan ja laadukkaampaan ruokakokemukseen”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Uskomme, että myös yhä useammat suomalaiset haluavat saada ravintolassa kymmenellä eurolla maukkaan, aidoista raaka-aineista vastuullisesti tuotetun aterian. Kotipizzan osaaminen franchising-toiminnasta ja Helsinki Foodstockin tehokas logistiikka antavat meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää Suomen markkinoille uusia fast casual -ketjuja ja -konsepteja.”

Ensimmäinen uusi ketju käynnistyy tämän vuoden aikana

Kotipizza Group on allekirjoittanut aiesopimuksen ensimmäisestä uudesta ravintolaketjusta. Yhtiön on määrä avata uuden ketjun ensimmäinen ravintola Helsinkiin tämän vuoden aikana. Kotipizza perustaa Helsinkiin myös uuden tuotekehitysyksikön, joka palvelee sekä Kotipizzan tuotekehitystä että uusien ravintolakonseptien kehittämistä.

Kotipizza Groupin kotipaikka on Helsinki. Yhtiön entisessä kotipaikassa Vaasassa sijaitseva Kotipizza Oyj:n toimipiste suljetaan kesäkuussa.