UUSI HOLY FRIED CHICKEN -RAVINTOLA ESPOOSEEN Suunnitelmissa kasvu valtakunnalliseksi ketjuksi

8300ce5908ea89a1_800x800ar

Holy Fried Chicken ravintola avaa lokakuussa 2014 ovensa Espoon Kivenlahdessa. Kokenut ravintola-alan yrittäjä Mika Suikkanen ihastui Lontoossa mutkattomaan ja maukkaaseen KFC-konseptiin. Kun vastaava ei ollut tarjolla Suomessa, päätti yrittäjä perustaa oman ravintolan.

” Kentucky Fried Chicken tyyppisen kanaravintolaketjun tuloa Suomeen on uumoiltu kauan. Maailmalla on paljon 100 % kanaan keskittyviä ravintoloita, Suomessa vastaavaa ei vielä löydy. Kana raaka-aineena istuu hyvin paitsi amerikkalaistyyppiseen herkutteluun, myös kasvavaan, terveellisen syömisen trendiin ”, kertoo yrittäjä Mika Suikkanen .

Espoon ravintola on Suikkasen perustaman yhtiön omaa liiketoimintaa, mutta tulevaisuuden suunnitelmissa on ravintolaverkoston laajentaminen itsenäisten yrittäjien kanssa tehtävillä franchising-sopimuksilla. Suikkasella on Pizzataxi-ketjun perustajana 30 vuoden kokemus ravintolaliiketoiminnasta ja franchising-toiminnasta.

Töitä nuorille

Espoon ravintola työllistää ravintolapäällikön lisäksi 6 ravintola-alan ammattilaista, mutta myös nuoria osaajia. Suikkanen haluaa tarjota oppisopimusmallin kautta nuorille väylän ammatissa kehittymiseen.

” Olin itse nuori, jota koulunpenkillä istuminen ei innostanut. Oma ammatinvalintani ja yrittäjän polkuni löytyivät työssä oppimisen kautta, kun pääsin tekemään töitä ja kasvamaan ammattilaiseksi hyvässä opissa ”, kertoo Suikkanen.

Yhteistyötä tullaan tekemään ravintola-alan oppilaitosten kanssa.

Kiireetöntä seurustelua tai nopeaa take awayta

Holy Fried Chicken tarjoaa liikeideansa mukaisesti maukkaita ja mutkattomia kanaruokia, amerikkalaisin vivahtein. Listalta löytyy yli 30 erilaista annosvaihtoehtoa, tulisista wingseistä reheviin salaatteihin ja terveellisiin, paneroimattomiin rintaleikkeisiin. Raaka-ainevalinnoissa suositaan kotimaista ja itse tehtyä. Hot Wingsien mausteiset kastikkeet ovat ravintolapäällikkö Mika Tirrin käsialaa. Amerikkalaista makua listalle tuovat kierreranskalaisten kanssa tarjottavat kuumat cheddar-juustokastikkeet, erilaiset jääteet ja erityisesti mausteisia makuja täydentävä mieto olut, frozen beer.

Holy Fried Chicken panostaa koko perheen viihtymiseen. Kanaruoka maistuu myös lapsille ja listalla on huomioitu perheen pienimmät. Kaikista annoksista saa halutessaan puolikkaan annoksen puoleen hintaan. Lapsille on sisustettu viihtyisä leikkipaikka, jonne on mukava siirtyä vaikka jälkiruokaa odottamaan.

Kaikkia listalla olevia annoksia saa myös mukaan. Ravintola on avoinna arkisin klo 10-22, viikonloppuisin 12-22, keittiö suljetaan klo 21.30. Asiakaspaikkoja on 80 hengelle sekä viihtyisä pystybaari pistäytyjille.

Yhteystiedot:

Holy Fried Chicken
Kivenlahdenkatu 1, Espoo

Virallisia avajaisia juhlitaan marraskuussa. Ajankohtaiset tiedot löytyvät verkkosivuilta: www.holyfriedchicken.fi