KOTIPIZZA GROUP OYJ: KOTIPIZZA GROUPIIN KUULUVAT HELSINKI FOODSTOCK JATKAA YHTEISTYÖTÄ SUBWAY-KETJUN KANSSA SUOMESSA

378650_10150486427165630_1413186743_n

Kotipizza Groupiin kuuluvat Helsinki Foodstock jatkaa yhteistyötä SUBWAY-ketjun kanssa Suomessa

Kotipizza Group Oyj:hin (“Kotipizza Group”) kokonaisuudessaan kuuluva osto- ja logistiikkaoperaattori Helsinki Foodstock Oy (“Helsinki Foodstock”) on saanut aiesopimuksen EIPC Limitediltä uusiakseen sopimuksensa ja vastatakseen edelleen Subway-ravintolaketjun tavaravirran hallinnasta Suomessa. EIPC Limited on Euroopan SUBWAYn franchising-yrittäjien omistama voittoa tavoittelematon organisaatio. Helsinki Foodstock vastaa ketjun logistiikkakumppanina toimitusketjusta tavarantoimittajalta ravintoloihin.

Lopullisella sopimuksella ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Kotipizza Groupin taloudelliseen tulokseen vuonna 2015.

Vuonna 2001 perustetun EIPC:n tarkoituksena on saada SUBWAYn franchising-yrittäjille taloudellisia ja palveluetuja, joita saadaan suurten määrien hankinnasta ja jakelusta.

Helsinki Foodstock Oy tarjoaa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita HoReCa-alan asiakkaille ja ruokaa valmistavalle teollisuudelle sekä innovaatiotuotteita ruoan vähittäiskaupalle.  Helsinki Foodstockin tärkeimpiä asiakkaita ovat Kotipizza-ketjuun kuuluvat ravintolat, Suomessa toimivat Espresso House -kahvilat sekä Rolls-ravintolat.

Related Posts