Kaksi uutta ravintolaa Hämeenlinnaan – Kauppakeskus Goodmaniin

Restel Oy avaa Hämeenlinnaan valmistuneeseen Goodman-kauppakeskukseen kaksi ravintolaa, Rax Buffetin sekä italialaisia makuja rennolla otteella kokkaavan Marion. Koko kauppakeskus avataan huomenna torstaina 30.10.2014.

Ravintolat sijaitsevat kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Helppo, esteetön liikkuminen on otettu huomioon ravintoloiden suunnittelussa, joten liikuntarajoitteiset ja esimerkiksi lastenvaunujen kanssa liikkuvat voivat asioida ravintoloissa sujuvasti.

Mario on moderni ja mutkaton perheravintola, jossa ruoka on tuoretta ja maukasta, sekä alusta asti omassa keittiössä kokattua. Marion listalta löytyy mm. käsinleivottuja pizzoja, pastoja, parempia burgereita, italialaishenkisiä grilliherkkuja ja salaatteja, sekä itse tehtyjä jälkiruokia. Marioon voi poiketa paitsi syömään, myös vaikka vain kahville tai viinille. Kaikki ruoka-annokset voi halutessaan napata myös mukaansa kotiinviemisiksi.

Rax Buffet on perheravintola, jossa syöminen käy vaivattomasti ja edullisesti. Monipuolisesta buffetpöydästä löytyy mm. pizzaa, pastaa, salaattia ja keittoa, sekä kyytipojaksi virvoitusjuomia. Kaikki nämä ja paljon muuta kuuluvat kaikki samaan hintaan. Rax Buffet -ketju on tarjonnut Iloa isosta buffetpöydästä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tänä päivänä Rax Buffetteja on 27, yhdeksällätoista eri paikkakunnalla.

Kauppakeskus Goodmanin myötä Hämeenlinnan keskusta saa noin 70 uutta liikettä. Moderniin, moottoritien päälle rakennettuun kauppakeskukseen on helppo tulla paitsi autolla, myös kävellen, pyöräillen tai bussilla.