Fazer avaa syksyllä uuden ravintolamaailman Dipoliin

9276f1a5ac759d42_800x800ar

Fazer avaa syyskuussa Dipoliin, Aalto-yliopiston uusittuun päärakennukseen, upean ravintolamaailman. Kaikille avoimet ravintolat muodostavat monipuolisen kokonaisuuden kahvilapalveluista alueen ainoaan à la carte -ravintolaan. Inspiroivasta tunnelmasta ovat tervetulleita nauttimaan paitsi aaltolaiset myös muut kävijät.

Mittavat uudistukset läpikäynyt Dipoli toimii elokuusta 2017 alkaen Aalto-yliopiston päärakennuksena. Uudenlainen monikäyttötalo tarjoaa koko Aalto-yhteisölle ja sidosryhmille kohtaamispaikkoja, työtiloja sekä tapahtuma- ja näyttelytiloja. Dipoli on Aallon näyteikkuna ja kaikille avoin portti Otaniemeen. Ravintolat tulevat olemaan keskeinen osa sen kulttuuria, ja Fazer on ollut innolla mukana suunnittelemassa tunnelmallisia ja eläväisiä kokemuksia aaltolaisten lisäksi myös muille kävijöille.

”Ravintoloiden palvelukonseptit on suunniteltu siten, että jokaiselle talossa kävijälle löytyy mieluinen ravintola”, kertoo asiakkuusjohtaja Kristiina Ramirez Fazer Food Servicesiltä. ”Toteutuksessa on myös haluttu kunnioittaa Dipolin ainutlaatuista historiaa, ja ravintolat on nimetty rakennuksien ja arkkitehtien mukaan. Tilat tarjoavat myös hienot puitteet niin pieniin kuin suuriinkin juhliin.”

a298c8cb212e708f_800x800ar

Monipuolinen ravintolatarjonta kutsuu viihtymään

Dipolin aulassa sijaitseva Café Carré toimii kohtaamispaikkana ja sisäänkäynnin käyntikorttina, ja sieltä löytyy muun muassa korkeatasoinen kahvi- ja teevalikoima. Ravintola Reima tarjoaa puolestaan monipuolisia ja sujuvia arjen lounas- ja päivällishetkiä. Itsepalvelubuffet, grilli ja pizza -palvelupisteet pitävät huolen siitä, että nälkäiset lounastajat saavat nopeasti haluamansa. Trendikäs Bistro Tenhola toimii mainiosti after work -kohtaamisissa lasillisen ja pienen suolaisen parissa. Toisen kerroksen kahvila kutsuu aamiaiselle, nopealle lounaalle tai välipalalle.

”Erityisen ylpeitä olemme edustustilaisuuksiin sopivasta, Otaniemen ainoasta à la carte -ravintolasta, Ravintola Metsosta”, Ramirez sanoo. ”Sen sesongeittain vaihtuvat menyyt inspiroivat nauttimaan kauden raaka-aineista.” À la carten skandinaaviset maut ja moderni gastronomia ovat päivittäin tarjolla niin yksittäisille lounas- tai päivällisasiakkaille kuin myös perhejuhlien tai yritysten asiakastilaisuuksien vieraille. Sen lisäksi on saatavilla Aalto Buffet tai Nordic Tapas -menyy, jotka sopivat myös korkeatasoiseen vieraslounaaseen tai business-tapaamiseen.

Uusittu Dipoli kunnioittaa alkuperäänsä

Vuonna 1968 valmistunut omaleimainen Dipoli on arkkitehtien Reima ja Raili Pietilän käsialaa, ja siitä tuli valmistuessaan osa Otaniemen kampusta. Dipoli tarjosi pitkään paikan teekkarien kulttuuritoiminnalle, ja vuosina 1981-2015 se oli monien kongressien, koulutusten ja juhlien pitopaikka.

Kaksivuotinen peruskorjaus on tehty alkuperäisiä suunnitelmia kunnioittaen. Lisää Dipolista ja sen mittavista muutostöistä voi lukea: http://www.aalto.fi/fi/current/news/2017-04-13-008/ 

Related Posts