PORIN KAUPPAKESKUS PUUVILLAAN AVATTIIN UUSI SUBWAY® -RAVINTOLA

subway_333733353334_89_logo

Subway® -ketjun uusin ravintola avattiin Porissa. 30.10. avattu ravintola sijaitsee Porin uudessa Puuvilla-kauppakeskuksessa osoitteessa Siltapuistokatu 14. Vanhaan puuvillatehtaaseen avatun kauppakeskuksen on tarkoitus muotoutua Satakunnan alueen uudeksi olo- ja työhuoneeksi.

Porin ravintolassa toimii yrittäjänä kokenut Subway® -yrittäjä Tero Vuorio. Vuorio on toiminut ketjun franchising-yrittäjänä jo ensimmäisten joukossa Suomessa. Tämä Porin viides ketjun ravintola on yhdeksäs Subway® -ravintola, jossa Vuorio toimii yrittäjänä. Satakunnassa ja Ideaparkissa Subway® -yrittäjänä toimiva Vuorio sai ravintolaketjulta jo vuonna 2012 tunnustuksen parhaiten menestyneenä usean ravintolan omistajana Pohjois-Euroopan alueella. Vuorion ravintolat työllistävät tälle hetkellä n. 60 työntekijää.  ”Nyt on käsillä taas ensimmäisten avaushetkien positiivinen jännitys; miten uusi kauppakeskus ja tuore ravintola löytävät paikkansa kuluttajien keskuudessa. Tuote ja brändi ovat vahvat ja aidosti hyvät; olemmekin valmiina tiimin kanssa palvelemaan niin uusia kuin vanhojakin ketjun asiakkaita”, kertoo yrittäjä Tero Vuorio.

Subway® -ravintoloiden suosio perustuu valinnanvapauteen; asiakas voi itse valita leipään mieleisensä täytteet. Ensimmäinen ketjun ravintola avattiin vuonna 1965 Yhdysvalloissa, Bridgeportissa. Tämän maailmanlaajuisen franchising-ketjun ensimmäinen ravintola avattiin Suomessa Helsinkiin vuonna 2000. Tällä hetkellä Subway® -ravintoloita on maassamme yli 140 ja ympäri maailmaa yli 42 000. Suomen ensimmäinen autokaistallinen Subway® -ravintola avattiin kesällä 2014.

Lisätietoja:

www.subway.fi