Michelin Guide Nordic Countries 2021: Pohjoismaisen ravintolaoppaan julkistaminen siirtyy

8c98bd587245f094_800x800ar

Michelin Guide Nordic Countries 2021 esitellään digitapahtumassa myöhemmin julkistettavana ajankohtana

Guide Michelin on koronatilanteen vuoksi päättänyt siirtää pohjoismaisten Michelin-ravintoloiden julkistamistapahtumaa myöhemmäksi aiemmin ilmoitetusta helmikuun 8:nnesta päivästä. Digitaalinen esittelytilaisuus järjestetään tulevana keväänä yhteistyössä Norjan Stavangerin kunnan, alueen ja Rogalandin kanssa. Vallitsevassa pandemiatilanteessa ja matkustus-, kokoontumis- ym. rajoitusten vuoksi Guide Michelin ei voi ottaa riskiä järjestää isoa tapahtumaa lukuisine samaan paikkaan kokoontuvine osanottajineen.

– Viime vuosi on ollut äärimmäisen haastava koko ravintola-alalle kaikkialla maailmassa. Kaikesta huolimatta ovat ravintolatarkastajamme olleet erittäin vaikuttuneita kokkien ja koko ravintolahenkilökunnan luovuudesta ja sitoutumisesta vaikean kriisin ja sen vaikutusten käsittelyssä. Kun tänä keväänä esittelemme Michelinin uuden pohjoismaisen ravintolaoppaan ja sen tähtiravintolat, haluamme juhlistaa ja herättää ansaittua huomiota alan erinomaiselle sitkeydelle näinä vaikeina aikoina, sanoo Gwendal Poullenec, Guide Michelinin kansainvälinen johtaja.

Pohjoismaisten kokkien ja ravintoloitsijoiden pandemian aikana osoittama toiminta- ja sopeutumiskyky sekä sitoutuminen korkeaan laatuun on osoitus alan kasvavasta potentiaalista. Guide Michelin kokee tärkeäksi tukea näitä taitavia ammattilaisia sekä ylläpitää gourmet-kansan halua nauttia erinomaisesta ruuasta. Kannustavien, perinteisten ravintolatähtien lisäksi digitapahtumassa julkistetaan myös uudet ”vihreät tähdet” niille ravintoloille, jotka ovat vahvasti sitoutuneet kestävään gastronomiaan. Jo kolmatta kertaa julkistetaan myös tunnustukset kokeille, jotka ovat eri tavoin vaikuttaneet alan positiiviseen kehitykseen.

– Stavanger, sen alue ja Rogaland on valittu isännöimään digitaalista Guide Michelin -julkistamistapahtumaa vuonna 2021. Tämä on merkittävä tapaus koko Stavangerin alueelle. Ravintolamme ovat kerrassaan fantastisia ja niitä vetävät Norjan parhaimmistoon kuuluvat kokit, joilla on etunaan hienostuneiden ja halututtujen raaka-aineiden saatavuus alueella. Guide Michelinin esittelytapahtuman ansiosta saamme jälleen huomiota kiinnostavana makumatkailun kohteena, sanoo Elisabeth Saupstad , Visit Region Stavangerin matkailujohtaja.

Esittelytapahtumaan osallistumisesta ja sen ohjelmasta samoin kuin sen päivämäärästä ja ajankohdasta tiedotetaan hyvissä ajoin kevään aikana.

Seuraa Guide Micheliniä näissä osoitteissa:

– Instagram: https://www.instagram.com/michelinguide/

– Facebook: https://www.facebook.com/guideMICHELINfr/

Related Posts