Rosso osallisti lapset ruokalistan suunnitteluun – Makutottumukset nyt samanlaisia kuin aikuisilla

8b9979542088bb11_800x800ar

Rosso-ravintolat järjestivät jälleen syksyllä 2014 lapsille perinteisen ruoka-annosten suunnittelukisan, jolla haettiin vinkkejä lasten listan sisältöön. Annosehdotuksia saatiin yli 700. Perheissä syödään nyt vastausten perusteella kalaa, kanaa ja pastaa; nämä aikuistenkin suosikkiruoka-aineet löytyivät useimmista ehdotuksista. Valtakunnalliseksi voittaja-annokseksi Rosson kokit valitsivat Venla Laukkasen annoksen pizzatasku, jota voi nauttia Rosso-ravintoloissa 22.1. alkaen.

“Rossoille annoskisa on hyvä tapa saada selville perheiden ruokailutrendejä sekä tietoa lasten omista suosikkiannoksista”, kertoo Rosson Brand Manager Merja Helistö . “Kisan perusteella lapset rakastavat kalaa, kanaa ja pastaa eli ruokia, jotka noudattelevat myös aikuisten yleisiä makutottumuksia . Tämä kuvastaa mielestäni myös sitä, että perheet syövät jälleen samaa ruokaa yhteisen pöydän äärellä”, iloitsee Helistö. Pizza on lasten suosikki vuodesta toiseen. Tänä vuonna ehdotuksissa tosin toivottiin pyöreän pizzan sijaan erimuotoisia pizzapohjia .

Voittajaksi valittiin 10-vuotiaan imatralaisen Venla Laukkasen annos pizzatasku. “Voittajaehdotuksessa meitä viehätti pizzan uusi muoto ja lasten suosikkiraaka-aine kana sen täytteenä”, sanoo Helistö. Palkinnoksi Rosson lasten maskotti Onni Orava noutaa Venlan ja hänen perheensä Rossoon illalliselle limusiinikyydillä.

Rosson uusi lasten lista ilmestyy 22.1. Isoin uutuus listalla on se, että lapsille voi nyt tilata pienempiä annoksia monista aikuisten listan annoksista . Lasten suosikkien pizzan ja lihapulla-nakkivartaan lisäksi voi uudelta listalta tilata mm. lohta tattikastikkeella, pastaa itse tehdyllä bolognese-kastikkeella sekä katkarapurisottoa pienemmille vieraille mitoitettuina annoksina. Lapsille on tarjolla myös kasvisruokaa ja kokonaisia menuita. Jälkiruoaksi lapset nauttivat Rossossa jäätelöannoksia ja jälkiruokapizzaa.

Voittaja-annos Venlan pizzatasku, Rosson lasten listalla alkaen 22.1. Asiakasomistajahinta 8,90 e (norm. 9,90 e). Pizzataskun täytteenä on kanaa, salaattia, tomaattia, kurkkua, marinoitua punasipulia ja rucolaa.