McDonald’s juhlii 60-vuotista taivaltaan

hfapgatt861kwolosoqt

Vuonna 1955 Ray Kroc avasi ensimmäisen McDonald’s-ravintolan Des Plainesiin, Illinoisiin, Yhdysvaltoihin. Valikoimassa oli hampurilaisia, ranskalaisia, kahvia, maitoa ja virvoitusjuomia. Vuonna 1961 ravintoloita oli jo seitsemässä kaupungissa ympäri maailmaa.

Big Mac tuli valikoimaan 1974. Hampurilaisesta tuli välittömästi kuuluisa, ja se on ollut yksi McDonald’sin suosituimmista tuotteista yli 40 vuotta.

Suomen ensimmäinen McDonald’s-ravintola avautui vuonna 1984 Tampereen keskustorille. Avauspäivänä jono ravintolaan ulottui yli keskustorin.

Vuonna 2015 tuttu kaarikuvio kohoaa 120 maassa 36 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 69 miljoonaa asiakasta. Korkea palvelujen laatu, siisti ravintolaympäristö ja vastustamaton ruoka takaavat onnistuneen ravintolaelämyksen jokaisessa ravintolassa kaikkialla maailmassa.

Related Posts